Zoeva Liefde op het eerste gezicht

Wie mij kent en mijn blogs leest weet dat ik zo mijn favoriete merken heb. Dit wil nog wel eens wijzigen wanneer ik iets nieuws ontdek maar ik heb duidelijk mijn voorkeuren. Een van die voorkeuren is het merk Zoeva! Zoeva is een Duits merk, opgericht in 2008 en ik ga jullie mijn nieuwe producten laten zien! En hopelijk overtuigen van mijn liefde voor Zoeva!

Ergens in 2016 ging op zoek naar nieuwe make-up kwasten. Ik wilde betaalbare, goede kwasten die niet na vier keer wassen al uitvielen. Ik ben in winkels geweest en heb het internet afgezocht naar goede merken. Natuurlijk kwamen de kwasten van bijvoorbeeld MAC erg goed uit de bus, maar naast dat ze erg prijzig zijn ben ik ook niet zo’n fan van MAC. Via andere beauty blogs kwam ik bij het merk ZOEVA! Prijzen die variëren tussen de €8 en €22 per kwast en ook nog eens #vegan! Ik was helemaal blij! De kwasten zijn in Nederland alleen te koop bij de Douglas Online, dus ik heb eerst twee kwasten besteld om te testen. Daarna was ik ‘hooked’ en heb ik een complete set besteld. Ik heb er nog geen dag spijt van! Ik heb mijn collectie uitgebreid met Beauty Blenders van The Original Beauty Blender, want die hebben Zoeva niet. Ook voor mijn toekomstige werk als visagist sta ik 100% achter dit merk en ga deze dan ook professioneel gebruiken.

Tot mijn vreugde kwam ik er achter dat ze op mijn opleiding bij de Welness Academie ook gebruik maken van Zoeva. De make-up van Zoeva welteverstaan. Naast dat ze hele fijne kwasten hebben, hebben zij ook fijne make-up! Door de opleiding ben ik nu ook daar enthousiast over! Ik heb voor mijn visagie nu een aantal paletten besteld en ga jullie laten zien welke:

Het doosje heeft een zeer luxe uitstraling!
Ook voor velen is dit merk beschikbaar, zie hier wat zij niet gebruiken in de make-up!
Het roze blush palette!
Ik hou van deze felle kleuren!

Ik heb drie verschillende blush/bronzer paletten besteld van Zoeva. De paletten hebben een luxe uitstraling en de pigmentatie is goed. Tip voor blush: pas het aan bij de kleur lipstick. Heb je een roze lipstick, pak dan ook een roze blush enzovoort. Ook heb ik de koraal versie van de blush besteld:

Zoeva Coral
Wat zachtere kleurtjes
Mijn favoriet!

En daarnaast het ‘nude’ palette, dat ik vooral als bronzer zal gebruiken. In dit palette zijn drie kleuren ook met kleine glitter er in maar dat is lastig te zien op de foto. De paletten kosten €18 per stuk. Daar krijg je dus vier kleuren voor, ik vind het een goede prijs.

Nude!
Prachtige bronzer kleuren
De kwasten die ik zal gebruiken voor de blush en bronzer. Ook van Zoeva.
Alles wordt ook erg mooi geleverd.

Naast de blush/bronzer paletten heb ik ook het concealer palette besteld en een highlighter. Vooral over het concealer palette ben ik echt enthousiast. Zulke mooie kleuren met top pigmentatie! Ik kan niet wachten hiermee aan de slag te gaan!

Concealer is niet te missen in iedere make-up tas.
Deze kost €22
Het zijn wat vettere producten die erg mooi zijn als je ze aanbrengt.
De nieuwe concealer kwast

De highlighter zit een potje en aangezien je er maar weinig van nodig hebt, denk ik dat je er heel lang mee doet. De highlighter is prachtig! Het enige nadeel is, is dat het een potje is aangezien het dan iets minder hygiënisch is. Maar dat is op te lossen met een spateltje. De highlighter kost €12,99. Normaal ben ik fan van Smashbox voor mijn highlighters, maar deze komt zeker op een verdiende tweede plek!

Alweer een mooie verpakking
Prachtig!
Hij heeft een gouden gloed
Op de hand geblend is hij iets minder zichtbaar, maar hij glimt nog goed!

Ik ben en blijf heel erg fan van Zoeva. Zij komen daarnaast voor op iedere vegan make-up lijst die ik kan vinden. Dit betekent dat zij niet op dieren testen en ik probeer daar heel erg op te letten in mijn make-up. Dat zal niet altijd lukken maar ik vind het fijn dat Zoeva helemaal #vegan is! Maakt het kopen van het merk toch iets prettiger. Ik zeg; probeer het uit en ga eens kijken wat voor een producten zij allemaal verkopen. De oogschaduwpaletten heb ik zelf nog niet, maar die heb ik gebruikt op de opleiding en ook daarvan kan ik zeggen: prachtig!!

Heb je verder nog vragen over Zoeva, stel ze gerust! Dan ga ik proberen ze zo goed mogelijk te beantwoorden. Voor verdere informatie verwijs ik wel naar hun eigen website: www.zoevacosmetics.com

Liefs, Sandy ♥

4 antwoorden op “Zoeva Liefde op het eerste gezicht”

  1. Hallo Sandy, zijn hun producten ook voor de oudere huid? Ik las over glitters en die kunnen de vijftigplussers beter vermijden, lijkt mij.

    1. Hoi Yolande! Hun producten zijn voor vrijwel iedere huid geschikt, omdat ze veel ‘agressieve’ producten zoals parfum vermijden. Ik zou als vijftigplusser inderdaad niet te enthousiast met grove glitter aan de slag gaan maar sommige blushes uit de paletten zijn mat. Daarnaast is het niet een hele opvallende glitter zoals bij de highlighter maar eerder een ‘shimmer’. En die kan zeker ook heel mooi zijn bij een vijftigplusser!

  2. He meis. Wat een leuke blogs, word er helemaal enthousiast van je schrijft echt leuk! Weet niet welk doel je wilt bereiken maar ik ga een kijkje nemen op de site van Zoeva!
    Een vraagje, waarom is er een pallet concealers, 1 goede kleur is toch genoeg? Veel suxes!

    1. Goede vraag Paulien! Jij zou zeker uitkomen met 1 of 2 kleuren concealer, echter in mijn werk als visagist zal ik verschillende huidskleuren tegenkomen. Dus ik heb zeker een palette nodig met meerdere kleuren! En het doel; jou weer net zo enthousiast krijgen als ik zelf ben!

Reacties zijn gesloten.