Tarieven

Wil je mij boeken als visagist of voor de cursus? Dat kan! Hier onder de informatie over mijn tarieven en producten die ik gebruik.

  • Dag/Avond make up – € 25
  • Bruidsmake up – € 90 (dit is inclusief 1 maal proefmake-up. Wanneer je me uiteindelijk dan niet boekt voor je bruidsmake-up op jullie trouwdag, wordt 50% in rekening gebracht)
  • Workshop basis visagie – € 25 pp. Vanaf 4 personen. 2 tot 2 en half uur. Altijd op locatie.
  • Visagie in combinatie met fotoshoot – prijs op aanvraag.

Alle prijzen zijn inclusief materiaal, btw en op locatie. Reiskosten tot 20 km van mijn woonplaats inbegrepen, daarbuiten wordt € 0,20 per km + eventuele parkeerkosten in rekening gebracht.


Ik maak voornamelijk gebruik van de merken Zoeva Cosmetics en Smasbox. Dit zijn beide professionele make-up merken waar ik ook persoonlijk fan van ben.

ZOEVA is een Duits merk, opgestart in 2008 door Zoe Boikou. De naam ZOEVA is samengesteld uit de woorden ‘’Zoe’’: het Griekse woord voor leven en ‘’Eva’’, de eerste vrouw op aarde. Zoeva is een ontzettend fijn product om mee te werken en helemaal #vegan. Ook zijn de producten van Zoeva parabeen, minirale oliën, ftalaat en parfumvrij. En dan Smashbox. Created. Tested. Photographed. At Smashbox Studios L.A. Een make-up merk geboren in de fotostudio’s in L.A. en perfect voor het dagelijkse leven als foto’s in studio’s. De producten van Smashbox zijn allemaal parfumvrij.

Zoeva highlighter!
Zoeva Blush!
Smashbox oogschaduw
Zoeva kwasten!
Smashbox primers
Smashbox!