Sunny Sundays

Hallo allemaal!

Het is even geleden dat ik een blog heb geschreven, mijn excuses! Gelukkig had ik een leuk excuus, ik was heerlijk met vakantie! Na alle drukte van mijn opleiding, examen en portfolio shoot even tijd met mijn man in de zon! Een weekje Gran Canaria heeft me goed gedaan, dus kunnen we er met goede moed weer tegenaan!

Naast dat ik blog over make-up en mijn beginnend leven als visagist vind ik het ook leuk jullie op de hoogte te houden van wat zich afspeelt in mijn leven. Dus ik zal ook wat vakantiekiekjes plaatsen en jullie wellicht inspireren voor ‘ons’ hotel op Gran Canaria, we gingen voor het tweede jaar op rij dus we zijn fan!

Maar eerst een stukje verzorging. Ik ben heel erg zuinig op mijn huid, dat heb ik  al vaker gezegd. Vooral bij mijn gezicht ben ik gezegend met een goede huid, wel wat aan de droge kant maar weinig onzuiverheden. Aangezien ik vaak veel make-up draag vind ik een goede huidverzorging ook erg belangrijk. Maar niet alleen je gezicht verdient aandacht. Zeker in de zon (in Nederland en het buitenland) heeft je huid het zwaar te verduren. Veel zonlicht maakt de huid gevoelig en droog, kan verbranden en trekkerig aanvoelen en dus is zon bescherming zo belangrijk! Dit jaar koos ik voor een nieuw merk op vakantie! Ik gebruik al jaren het met Vision omdat zij de hele dag doorwerken, een fijn product is en ook voor de gevoelige huid goed is. Echter dit jaar wilde ik iets nieuws proberen en dus koos ik voor: Lancaster! Hieronder mijn ervaringen:

Zonnebrand van Lancaster. Altijd minimaal SPF 30 met mijn lichte huid. Ik had de crème en de olie-spray.

Ik ben vooral enthousiast over de olie. Hij smeert goed, beschermt en zorgt ervoor dat je huid in de zon er al wat bruiner uitziet. Of ik nu echt veel bruiner werd erdoor? Niet echt. Maar de geur is heerlijk en ik ben tevreden over het product. Ik zou deze zeker nog een keer kopen. De crème daar in tegen ben ik minder tevreden over. We hadden ook de factor 50 bij ons maar die smeerde als stroop. De factor 30 was iets smeerbaarder. Echter na een beetje water of transpireren moest je meteen weer smeren anders was kans op verbranden zeker aanwezig. Ik vind voor de echte zonnebrand Vision fijner, deze factor 30 van Lancaster zou ik niet snel weer kopen.

De olie en de creme op mijn hand.
De olie uitgesmeerd.
De aftersuncreme en de spray.

Ook had ik de aftersun van Lancaster bij me. De gewone aftersun is prima, niks  speciaals en smeert fijn. De spray is echter erg plakkerig en duurt lang om in te trekken. Ook heb ik niet het idee dat het echt helpt bij heel erg verbrande huid. Vision heeft ook een SOS spray en uiteraard aftersun en ik moet helaas bekennen dat zij op dit gebied voor mij winnen.

De aftersun in de douche en de scrub! Hier ben ik heel enthousiast over!

Dan de producten van Lancaster waar ik wel heel blij van werd! De scrub en aftersun in de douche!

De scrub is vaak maar beperkt te koop in de zomerperiode.

De scrub is echt heerlijk! Hij ruikt goed, maakt je huid zijdezacht en is fijn in gebruik. Het is hygiënisch om een knijpfles te gebruiken zodat je niet steeds het product aanraakt. Daarnaast maakt het je douche niet heel erg glad en ik gebruik dit ook in de winter zeker 1 tot 2 keer in de week. Maar voor een zonvakantie is dit aan te raden, de droge huid wordt er af gescrubd. Daarna uiteraard wel goed smeren met zonnebrand!

Aftersun in de douche!

Ik ben al een tijd fan van de bodylotion voor in de douche van Nivea en dus had ik hoge verwachtingen van de aftersun in de douche. En het is geweldig! Na een middag zon, haal je de restjes zonnebrand van je lichaam door gebruik van douchegel. Je stapt even onder het water uit en smeert je goed in met de aftersun (zoals je dat normaal ook zou doen). Het is een wat dikker product maar smeert heel fijn uit. Nadat je bent ingesmeerd stap je weer onder het water en laat het product langzaam van je lichaam af glijden. Je kunt meteen jezelf afdrogen en kleding aan! En je huid voelt heerlijk zacht en trekt niet! Ik moet wel bekennen dat wanneer ik een beetje verbrand was nog wel na smeerde met de SOS spray 🙂 Van de zes nieuwe producten ben ik over drie heel tevreden en zal ik zeker weer kopen!

Wij waren op vakantie naar RIU Clubhotel Gran Canaria, een compact all inclusive hotel in Maspalomas. Direct aan de boulevard en een prachtig complex! Heel vriendelijke personeel en geweldig eten. Wij hebben een top week gehad en raden dit iedereen aan. Hier onder een impressie van ons hotel!

Hotel
Prachtige bloemen
Gebruik van de olie!
Hotel en zwembad
De weg naar de boulevard
Boulevard
Heerlijk blauwe lucht
Stenen bedjes in het zwembad met uitzicht op de zee.. wat wil een mens nog meer?

Wij hebben genoten!!

Voor het hotel
Op vakantie droeg ik overigens vaak niet meer dan een CC cream, bronzer, oogpotlood, mascara en een leuke kleur lipstick!

Hopelijk gaan jullie ook allemaal een leuke zomer tegemoet! Geniet er van!

Liefs, Sandy ♥

 

Eén antwoord op “Sunny Sundays”

  1. Sandy,
    Ook deze blog is weer nuttig en leest weer lekker makkelijk. Bovendien leuke fotocollage van jullie vakantie.
    Ga zo door.
    Hettie

Reacties zijn gesloten.