Portfolio shoot By Sandy

Eindelijk was het dan zo ver.. afgestudeerd als visagist! Maar dan? Ik wil natuurlijk snel laten zien aan de wereld wat ik kan! En hoe kan ik dat beter doen dan zes vrouwen vragen of ik ze mocht opmaken en een professionele fotoshoot laten maken! En zo het geschiedde een paar weken geleden.

Vijf totaal verschillende vrouwen, een meisje en een ontzettend drukke zondag! Maar wat was het leuk! We begonnen om half 9 in de ochtend en ergens na 6u werden de laatste foto’s gemaakt! De foto’s zijn gemaakt door Arieta van Leur en bekijk ook zeker haar website: www.fotografie-arieta.nl. Een geweldige fotografe die mijn modellen zeer op hun gemak stelde. En zowaar, Arieta was zelf ook model voor mij! Mijn modellen waren allemaal totaal verschillend en ook heel verschillend opgemaakt. Het was een geweldige dag en ik heb er van genoten! Ik ben mijn modellen en Arieta erg dankbaar voor deze dag! Het begin van mijn portfolio is gemaakt. Ik zal hieronder een heel aantal foto’s laten zien met uitleg. De foto’s zijn uiteindelijk ook te vinden op mijn portfolio pagina. En als jullie vragen hebben, hoor ik dat heel graag!

Chantal
Een avondmake-up met donkere lippen. Prachtig voor een donkerharig model als Chantal
Rozan
Donkere ogen en rode lippen voor een zwoele uitstraling! Samen met een goede highlighter is dit een mooie party look!
Ilona
Een vrolijke, speelse look voor Ilona. Geïnspireerd op een jaren 50 look!
Tanja
Voor Tanja een zachte dag look!
Mila
Ook voor kinderen kan ik een mooie, zachte look neerzetten. En meiden vinden het geweldig al mijn spulletjes te zien!
Arieta
Voor Arieta een neutralere avond look met veel glans en metallic oogschaduw.
Druk bezig Chantal op te maken!
Tanja krijgt een prachtige blush

Kijk snel op mijn portfolio pagina voor nog meer foto’s! Ik ben erg trots op het resultaat en ben benieuwd naar jullie reacties.

Kijk ook op mijn nieuwe pagina’s ‘Tarieven’ & ‘Cursussen’ voor meer informatie.

Liefs, Sandy ♥

 

4 antwoorden op “Portfolio shoot By Sandy”

  1. Wat zijn de meiden mooi opgemaakt en goed gefotografeerd ! Het ziet er geweldig uit , compliment voor Arieta en Sandy ?

  2. Je hebt het super gedaan! Wees maar trots op je mooie portfolio xx

Reacties zijn gesloten.