Oefening baart kunst!

Waar ik blij van word? Mensen opmaken! Als dat nog niet duidelijk is, dan weet ik het niet meer! Tijdens mijn opleiding in februari heb ik natuurlijk mijn medecursisten opgemaakt en dat was al leuk. Maar ik heb ook geoefend in de tussentijd! Lees hier hoe dat verliep!

Wat ik nog best lastig vond tijdens mijn opleiding waren de smokey eyes. Iedere keer als ik er aan begon dacht ik: dit komt nooit meer goed. Bleek uiteindelijk wel goed te komen maar toch! Daarom wilde ik dit nog een keer oefenen en Ilona was zo lief om model te staan voor mij! Ik heb haar opgemaakt met mijn eigen producten dit keer, omdat de bestelling voor mijn ‘visagie-kit’ nog niet binnen is. Voor Ilona heb ik gebruikt:

Primer, concealer, foundation, poeder, kohlpotloot, oogschaduw, bronzer, blush, highlighter, wenkbrauwgel, mascara, lipstick & setting spray. Hier het resultaat:

De blush heeft van zichzelf al een erg mooi highlightend effect

Smokey!

Ook Sabrina heb ik mogen opmaken! Echter was dit voor ons beide spannend. Zij zocht een visagist voor haar ‘grote dag’ en het was de eerste keer dat ik een proef bruidsmake-up ging aanbrengen. Het was ontzettend leuk en fijn iemand te kunnen helpen! Ik gaf bij iedere stap aan wat ik deed en ook dat gaf mij veel energie! Zo leuk om iemand tips en uitleg te geven over waar mijn passie ligt! Voor Sabrina heb ik gebruikt:

Primer, color correcting sticks, concealer, foundation, poeder, oogpotlood, oogschaduw, bronzer, blush, highlighter, wenkbrauwgel, mascara, lipstick & setting spray. Hier het resultaat:

Van de zijkant is de highlighter goed zichtbaar!
Een zachte look met zwaardere ogen voor een mooie bride-to-be
Ogen van dichtbij
Selfie met de visagist hoort erbij!

Ik word hier zo blij van! Dat kan ik denk ik moeilijk in woorden uitdrukken. Dames, bedankt voor het vertrouwen. Ik kan niet wachten mijn portfolio te gaan uitbreiden!

Overigens heb ik zelf ook geëxperimenteerd met mijn Smashbox palette met blauwe kleuren. Zie hier het resultaat:

Working with blue
Van dichterbij
Het palette dat ik heb gebruikt hiervoor. Double Exposure van Smashbox

Op naar de uitbreiding van mijn portfolio en het iets mooier maken van deze wereld. Volgens mij kan deze wereld namelijk wel wat beauty en vrede gebruiken.

Liefs, Sandy ♥

Eén antwoord op “Oefening baart kunst!”

  1. Leuk om te lezen Sandy met hoeveel plezier je dit doet!!!

Reacties zijn gesloten.