Nog meer #fangirl

Hallo iedereen,

Vorige week heb ik geschreven over mijn on going liefde voor Kat von D! Ik had acht nieuwe lipsticks van haar besteld en de eerste vier al vol trots laten zien. Hier volgen vandaag de andere vier.

Vorige week schreef ik over de vier Studded Kiss Crème Lipstick en vandaag over twee andere soorten van haar lip lijn. Oude vertrouwde en gloednieuwe aanwinsten.

Everlasting Liquid Lipstick

Ik heb al meerdere kleuren van deze lijn en ik ben er zeker fan van. Het zit werkelijk rock-hard op je lippen en je kunt er een dag mee eten, drinken en praten en dan zit het nog goed. De lipstick is wel vrij mat en ik breng altijd wel een beschermde laag aan voor ik de lipstick op doe. Het kan je lippen wel uitdrogen namelijk. Maar wie mooi wil zijn… Ik heb een mini duo pack dit keer besteld omdat ik niet zeker wist of ik de kleuren mooi zou vinden. Ik vind ze helaas prachtig dus nu heb ik weer spijt van de mini’s. Ze zijn beide nude en met zo’n beetje alles te dragen dus ik kan ze iedereen aanraden. Daarnaast zijn het de best verkopende kleuren van Kat en ik snap helemaal waarom! Het pakketje kost € 17,25.

Lolita mini duo
Lolita en lolita 2
Lolita
Een wat donkerder nude. Mat en gegarandeerd de hele dag mooie lippen!
Lolita 2
Zachte nude kleur die altijd kan. Prachtig!

Everlasting Glimmer Veil

En dan de nieuwste aanwinst voor de Kat liplijn. De Glimmer Veil! Wauw! De plaatjes van deze lipstick (die er uit ziet als lipgloss overigens in verpakking maar het zeker niet is) waren veelbelovend. Ik vind ze in het echt ook minder ‘heftig’ dan ik dacht maar oh wauw, wat ben ik fan. Het zit qua comfort echt tussen de liquid lipstick en studded lipstick in. Het voelt iets prettiger aan, geeft niet af en wat zijn je lippen prachtig! Het geeft echt een gouden glans/gloed af waar ik van hou. De lipstick kost omgerekend € 18,97.

De kleur; Rocker!
Een wat meer koraal kleur lipstick die je aanbrengt als gloss maar opdroogt als een lipstick.
Hierin de gouden glans goed zichtbaar.
De kleur; Dazzle!
Kusjes!
Ik ben erg blij met deze twee kleuren en zou ook zeker een van de andere acht kleuren kopen.
Rocker
Dazzle

Hierin zie je de prachtige glimmer al! Ik ben om!

Dit zijn al mijn nieuw aankopen en ik ben er echt trots op! Lipstick is een verslaving en wellicht is het maar goed dat Kat niet in Nederland verkocht wordt 😉 Als ik een top drie zou moeten maken van producten op basis van comfort, kleur intensiteit, gemak van aanbrengen en uitstraling zou het zijn:

    1. 1. Studded Kiss Crème Lipstick

2. Everlasting Glimmer Veil

3. Everlasting Liquid Lipstick

Mocht je vragen hebben over het bestellen of de producten! Laat het mij vooral weten. Het is in Amerika bij Sephora te koop en in sommige landen in Europa. Vaak betekent dit wel dat het alleen in de hoofdsteden te koop is bij grotere winkels. De landen waar ik het van weet; Frankrijk, Spanje, Engeland, Ierland en Italië. Dus mocht je daar op vakantie gaan 😉 kijk vooral voor Kat!

Liefs, Sandy ♥