Make-up compleet

Hallo allemaal!

Na mijn opleiding wist ik; er komt een flinke investering aan! Dus een tijd terug ben ik richting de Douglas in Veenendaal gegaan om mijn producten in te kopen. Dit was een super leuke ervaring en daar vertel ik jullie graag meer over.

Op mijn tarieven pagina is inmiddels te vinden voor welke producten ik heb gekozen en waarom. En door mijn blogs heen heb ik hier ook al over geschreven. Dus als een hele verassing komt het denk ik niet! Ik heb gekozen voor de make-up merken Zoeva & Smashbox. Al heb ik ook een aantal producten van Douglas eigen merk. Voor de gezichtsverzorging heb ik gekozen voor Nivea. Om deze producten aan te schaffen ben ik gaan inkopen bij de Douglas in Veenendaal.

Al sinds ik in Veenendaal kom, is dit een van mijn favoriete winkels. Echt niet alleen omdat het een Douglas is maar er werkt daar ontzettend leuk en vriendelijk personeel! Het voelt een beetje als thuis komen. En dus gunde ik het hen ook om mijn inventaris te verkopen. Ik werd geholpen door Nanette, de vestigingsmanager van Veenendaal. Wat een leuke ervaring! Ze was erg enthousiast over mijn opleiding en kon mij goed helpen in de keus van kleur en product! Ontzettend dankbaar hiervoor en blij met de producten die ik heb gekocht!

Voor de Nivea gezichtsverzorging ben ik overigens naar de Etos gegaan, deze heb ik niet bij de Douglas gekocht. Ik zal nu wat foto’s laten zien van de producten die heb aangeschaft:

Links: Tonic
Rechts: Reinigingsmelk
Links: oog/lip remover
Rechts: reinigsdoekjes
Dagcreme

Ik heb voor nu gekozen voor producten voor de normale huid. Ik zit er over te denken om ook een lijn aan te schaffen voor de droge huid. Echter heb ik ook mooie primers voor extra hydratatie dus ik denk ik met deze lijn een heel eind uit kom.

Vier kleuren Smashbox foundation vloeibaar
Twee kleuren poeders van Smashbox.
Drie veschillende soorten primers van Smashbox.
Links: Olievrij
Midden: porie verkleinend
Rechts: Kleur correctie voor een rode ondertoon
Twee verschillende kleuren poeders van Smashbox en een ‘witte’ kleur van Douglas.

Ik heb gekozen voor vier verschillende kleuren vloeibare foundation. Smashbox foundation voelt prettig op de huid en is goed dekkend. Daarnaast matteert hij erg goed, wat ik met de poeders nog eens extra bevestig. Ik heb gekozen voor twee kleuren poeders, een wat lichtere en een medium kleur. Mocht ik in de loop van de tijd meerdere kleuren nodig hebben schaf ik die aan maar voor nu, vond ik dit een goed begin. De ‘witte’ poeder betekent niet dat je een wit gezicht krijgt overigens, het is kleurloos en zorgt dus alleen voor de fixatie van de foundation en het matte effect. De primers heb gekozen voor de verschillende werking.

Oogschaduw palette
Prachtig van Zoeva!
Metalic look & feel
Op mijn hand
Smokey palette van Zoeva!
Eye blackbox
Vier zwarte oogproducten van Zoeva!
Eyeliner vloeibaar
Potlood
Eye pencil!

Qua ogen heb ik het rustig gehouden. Ik ben voor twee nieuwe oogschaduw paletten gegaan omdat ik al wat paletten van Dior had aangeschaft. Ik heb de Zoeva Blackbox aangeschaft en daar ben ik zo blij mee! Hij ziet er geweldig chique uit en de producten werken fijn. Ook heb ik nog een heel aantal gekleurde oogpotloden gekocht van Zoeva maar daar heb ik nog geen foto’s van. Die zal ik snel laten zien!

En dan lipstick! Mat en glanzend!
Vijf matte kleuren lipstick!
Zeven kleuren glanzende lipstick!

Lipstick kopen was het leukste! Van een goede lipstick kan ik super blij worden en ik heb zelf dan ook vrij veel lipstick. Ik vind dat ook altijd een leuk cadeau, weet je ooit niet wat je Sandy moet geven; geef lipstick! I love it! Ik heb gekozen voor vijf matte kleuren en zeven glanzende. Het leuke van de Zoeva lipstick de buitenkant van de stick laat zien wat het effect is. Zo hebben de matte lipsticks een mat grijze buitenkant en ik ben dol op dat soort details!

En dan de highlighter van het jaar!
De Spring Strobe highlighter van Zoeva
Super gave metalic effecten!

Ik had uiteraard al een Zoeva Highlighter vloeibaar aangeschaft maar ik wilde ook nog graag een poeder versie. Ik heb gekozen voor de Spring Strobe van Zoeva! Wauw, wat is deze highlighter gaaf! De metalic kleuren effecten zijn op verschilldende huidskleuren echt heel erg gaaf en ben dan ook helemaal fan. Moet wel bekennen dat niet altijd passend is, dus daarom ga ik nog wel op zoek naar een wat neutralere poeder highlighter van Zoeva!

Al met al.. blij met mijn nieuwe producten, het zijn er inmiddels nog meer dan wat ik hier laat zien maar het komt vast en zeker in de toekomst voorbij! Met mijn nieuwe kwastenset en make-up tas ben ik er helemaal klaar voor! Laat die toekomst maar komen!!

Liefs, Sandyย โ™ฅ

2 antwoorden op “Make-up compleet”

  1. Wat een mooie producten. Vooral de Highlighter van Zoova ?????.

Reacties zijn gesloten.