Long time no see…

Hallo iedereen!

Het is even geleden sinds ik een blog heb geschreven, en even geleden is stiekem best lang. Na mijn drukke voorjaar van 2017 volgde een net zo’n druk najaar. Het voorjaar bestond vooral uit visagie, opleiding volgen en mijn eerste opdrachten. Een vliegende start! In het najaar kregen wij echter de sleutel van ons nieuwbouwhuis en ik begon aan mijn nieuwe baan. Gelukkig had ik in het najaar nog wel de kans op mijn prachtige vriendin Chantal te mogen voorzien van make-up op haar mooiste dag, maar daar later meer over.

Waarheidsgetouw heb ik tijdens het klussen heel wat dagen redelijk make-up loos doorgebracht. Niks voor mij eigenlijk, maar mijn handen waren nodig om de trap te verven en niet mezelf! Nu het huis klaar is (en wij ontzettend blij zijn met het resultaat) is het voor mij weer tijd mijn favoriete ‘hobby’ weer op te pakken. Weer heerlijk te tutten zoals ik het thuis noem en met andere mensen te tutten. Want het komt toch nog wel regelmatig voor dat ik net voor ik ’s avonds mijn make-up eraf haal denk ik; wat zonde!

Om jullie wel een aantal looks te geven van de afgelopen maanden hieronder wat foto’s. Want uiteraard blijf ik uitproberen, testen, veranderen en vind ik een keer een gekke kleur een uitdaging! Op naar nieuwe posts en nieuwe verhalen. Op naar een kleurrijk 2018.

Grijze lipstick van Kat von D
Een heerlijke lipgloss van Dior!
Knalroze!
Nude look!
Backstage bambi nog in ons oude appartement!
Gewaagd of niet, ik hou van mijn paarse Kat!
Nog met lang haar hield ik van een hoge staart en knallende make-up!

EΓ©n antwoord op “Long time no see…”

  1. Wat mooi gedaan weer! Kijk nu al uit naar de volgende Blog.
    Groet van je schoonmoeder.

Reacties zijn gesloten.