Kat von D

Hallo iedereen,

Voor wie het nog niet wist; ik ben ontzettend fan van Kat von D. Kat is de tattoo artist van L.A. Ink en heeft haar eigen shop in L.A. Tijdens mijn rondtrip door de U.S.A. ben ik ook in haar shop High Voltage geweest maar helaas heb ik geen blijvende versiering laten zetten daar! Dat is natuurlijk nog wel de droom ๐Ÿ˜‰ Maar naast haar geweldige skills met ink heeft ze ook een geweldig make-up imperium. Als sinds een paar jaar ben ik vooral fan van haar lipstick, nee ik hou er gewoon van! En afgelopen vrijdag kwam mijn nieuwste bestelling aan uit Amerika!

Ik vind het werkelijk verschrikkelijk dat Kat von D Beautyย niet te verkrijgen is in Nederland. Het is namelijk een heel goed, erg betaalbaar en ook helemaal #vegan merk. Ondanks mijn liefde ook voor Estee Lauder, zweer ik qua lipstick bij Kat. Ik koop in Nederland nooit meer lipstick omdat ik dan liever tweemaal per jaar een lading uit Amerika laat komen. De andere producten zoals foundation en oogschaduw heb ik nog niet geprobeerd maar wat ik lees zijn die ook van erg hoge kwaliteit. Maar omdat het in Nederland toch lastiger te verkrijgen is durf ik het niet aan om zo’n doorlopend product als foundation of concealer te kopen. Maar als wij weer naar Amerika gaan, ga ik het zeker proberen en bekijken ๐Ÿ˜‰

Ik heb alles besteld via Sephora U.S.A.en het is binnen vijf werkdagen in Nederland. Je betaald โ‚ฌ 10 verzendkosten en het ligt aan de hoeveelheid wat je koopt wat de invoerlasten zijn. Voor mijn 8 lipsticks was dat samen โ‚ฌ 27. De lipstick kosten tussen de โ‚ฌ 16 – โ‚ฌ 19 en dat vind ik voor een goede lipstick heel betaalbaar. Ik ben begonnen ooit met de Liquid Lipstick van Kat maar ze heeft een uitbreiding van haar assortiment! Hieronder laat ik een deel zien van wat ik deze ronde heb gekocht!

Studded Kiss Crรจme Lipstick

Ik heb vier van deze Studded Lipstick gekocht. Omdat ik al vrij veel roze tinten heb probeerde ik nu meer voor nude en rood te gaan. De lipstick kost omgerekend โ‚ฌ 16,38. Het is een lipstick die ontzettend comfortabel draagt, je krijgt er geen droge lippen van en geen velletjes door de dag heen. De lipstick is ook minder mat en ze hebben echt een creamy feeling zeg maar. Je hebt hem in 40 kleuren, dus voor ieder wat wils!

De verpakking is al mooi!
Ik ben voor deze vier kleuren gegaan!

De eerste kleur ik koos is Muneca. Echt een prachtige nude kleur!

Muneca links en Ludwig rechts
Toch meer naar het roze toe dan ik dacht. Maar ik heb vrij gekleurde lippen van mezelf. Daardoor vallen kleuren vaak donkerder uit dan gedacht. Al met al ben ik er blij mee!

De tweede kleur was Ludwig. Ik vind de namen die Kat voor haar producten bedenkt ook altijd vrij briljant ๐Ÿ˜‰ Dit is een wat meer donkere kleur nude.

Ludwig!
Ik vind het een prachtige kleur en ik denk dat dit een nieuwe Sandy’s favorite wordt!

De derde kleur is een diep rode kleur. Ik heb van Kat wel twee rode liquide lipsticks maar die zijn ontzettend mat. Ik wilde juist een wat minder matte en die heb ik gevonden! Ik vind het een vrij sexy kleur!

Hexagram is de naam!
Om op te eten!

De vierde kleur die ik koos is meer een kleur voor het najaar vind ik. Maar ik ben er wel verliefd op geworden. De naam is Mercy! Ik denk dat ik hem zou dragen met veel highlighter en simpele ogen zoals alleen mascara. Zodat de lippen er uit springen.

Mercy!
De look vind ik erg stoer en sexy!
Een satijnen liplook
Mercy!

Zoals eerder verteld heb ik acht aankopen gedaan. Dus snel meer over mijn geliefde Kat ย โ™ฅ

Welke kleur vinden jullie het mooiste??

Liefs, Sandyย โ™ฅ

11 antwoorden op “Kat von D”

Reacties zijn gesloten.