Highlighter als hoogtepunt!

Hallo iedereen,

Oh wat hou ik van highlighter! Sinds mijn ogen zijn geopend naar dit prachtige product kan ik een leven zonder niet voorstellen. Ik vind het daadwerkelijk de make-up een extra touch geven en afmaken! Als ik iemand zie shinen in de zon vind ik dat prachtig! Het maakt je gezicht gewoon meer stralend! Even een kort bericht over de highlighter die ik gebruik en absoluut fan van ben!

Een paar merken zullen toch vaker terugkomen in mijn blogs puur omdat ik er fan van ben. Dat is uiteraard Kat von D en Estee Lauder, maar Smashbox mag in deze ook niet ontbreken. In mijn visagiekit is ook het nodige opgenomen van dit merk maar ook privรฉ gebruik ik het veel. Waaronder de highlighter en blush.

De higlighter die ik gebruik!
Het spotlight palette van Smashbox kleur; pearl. perfect voor een lichte huid zoals ik.
Van links naar rechts wordt het intenser van ‘shimmer’.

Voor doordeweekse dagen gebruik ik vooral de linkse highligher. Het maakt je gezicht op punten echt lichter en heeft een vrij subtiele glans. Voor overdag is dat prachtig. De middelste highlighter glimt vrij veel. Ik gebruik deze vooral bij een avondje uit of als ik echt strak wil shinen. Maar de glans die je krijgt is wel warmer dan de linker, en ik vind deze persoonlijk de mooiste. De rechter highlighter is heel intens! Als je niet oppast shine je harder dan de zon ๐Ÿ˜‰ nee zonder gekheid maar met deze highlighter moet je subtiel beginnen. De glans is intens maar voor echt een avond uit, kom je er zeker mee weg!

Ik breng hem aan op mijn neusbrug en punt van mijn neus.
Ook breng ik hem aan op mijn jukbeenderen in een soort boemerang langs mijn wenkbrauwen omhoog
Heel eerlijk trek ik altijd beetje een gekke mond bij het aanbrengen van highlighter zodat de huid goed strak is en ik precies zie waar het moet.
En ook net boven mijn lip en in het deukje net boven mijn kin. Zo poppen je lippen heerlijk naar voren.

Daarnaast gebruik ik ook de blush van Smashbox!

Blush kleur Cluver City Coral
Koraal met roze tinten

De linker blush is een wat zachtere koraal kleur. Ik vind dit een mooie kleur voor overdag. Zoals alles van Smashbox is het pigment van de kleur sterk. Dat is natuurlijk een heel goed teken maar dat betekent wel dat je moet oppassen met aanbrengen. De kwast goed aftikken voor het opbrengen en bouw de kleur langzaam op. Je wil geen clowns effect creรซren met blush. De middelste blush is wat meer roze en intenser. Ik gebruik deze vooral in de avond of met een avond uit. Voor overdag vind ik hem persoonlijk wat te heftig bij mijn lichte huid. De rechter blush is een combi tussen een highlighter en een blush. Er zit te veel roze in voor een highlighter alleen maar voor overdag is deze als blush prachtig. Ook als je een dag geen highlighter draagt zorgt deze voor een mooie glans op je wangen.

Hi blush..
Ik breng de blush aan vanuit het midden van mijn oor tot halverwege mijn wang. Hoe verder de blush naar voren/beneden hoe boller je wangen optisch lijken. Ik breng hem aan onder mijn highlighter en net boven mijn bronzer bijvoorbeeld.
Highlighter en blush.
Highlighter ๐Ÿ™‚
Ik ben blij!

Hopelijk worden jullie net zo’n fan van highlighter als ik ๐Ÿ˜‰ let’s shine people!!! Oh en overigens, ik heb inderdaad mijn haren een stuk afgeknipt en ga weer als blond door het leven ๐Ÿ˜‰ heerlijk fris richting de zomer!

Liefs, Sandyย โ™ฅ