Het leed dat bloggen heet

En dan denk je dat bloggen makkelijk is? Daar kwam ik ook wel even van terug. Sowieso, waar ga ik over schrijven wat ik zelf leuk vind EN wat voor anderen leuk is om te lezen? Nu vind ik zelf een stukje ellende lezen niet zo erg, en dus mijn eerste ervaringen als blogster voor jullie! Het leed dat bloggen heet!

 • Foto’s maken van lippen! Wauw, nooit gedacht dat het zo lastig was om foto’s van lippen te maken. Op de Instagrams van alle grote merken die ik bewonder staan de meest mooie foto’s van prachtige monden en ik dacht; dat wil ik ook! En dat is nog best wel lastig. Leuk lipstick tekenen op een wit vel maar soms wil je gewoon laten zien hoe iets bij een huidkleur staat. Ik zal mijn eerste pogingen posten, niet geheel scherp maar dan hebben jullie een sfeer beeld. Overigens geloof ik dat het best grappig is mij in de weer te zien met het maken van alle foto’s ๐Ÿ˜‰

 • Het licht! Algemeen bekend, is dat daglicht het beste is om te fotograferen. En dat was ik dan ook van plan. Echter iets te rustig aan doen, eerst nog even het centrum in (en vervolgens half uur doorbrengen bij een cosmetica winkel) en dan rond kwart over 4 beginnen? Niet slim! Note to self: vroeg beginnen met het mooiste licht!
 • Wel een goede tip voor het maken van lipstick, een klein stukje kleefpasta. Zo blijven die ronde lipsticks goed liggen en hoeft je niet in paniek steeds een foto snel te schieten. Vandaag geprobeerd en het werkt ontzettend fijn! Zie hier een van mijn favoriete lipsticks:

 • Selfies.. mijn selfie-game moet echt nog nodige ‘improvement’ hebben. Misschien had het vandaag te maken met het eerder genoemde licht maar ik zag er uit als een tachtigjarige oudtante met te zware eyeliner. Ik zeg je; geen succes. Met mijn verjaardag krijg ik mijn nieuwe fotocamera en ik ga er vanuit dat met veel oefening die selfieskills beter worden! Zal wel moeten als ik jullie verschillende looks wil laten zien! Overigens de camera die ik ga nemen; Canon Powershot N2!ย 

Overigens heb ik de pagina’s About Me & Favorites aangepast. Dus bekijk ook die zeker even!

Inmiddels heb ik ook een lijst van producten die ik moet meenemen naar de opleiding die start op 11 februari! Volgende week ga ik alles inkopen en daar hou ik jullie van op de hoogte. Ook is er aankomende week een open avond van de instelling, en ik hoop daar even langs te gaan. Overigens vind ik het heel leuk dat wanneer je mijn blog leest, dat je reageert! Dus voel je vrij!

Liefs, Sandyย โ™ฅ

 

4 antwoorden op “Het leed dat bloggen heet”

 1. Zoet er goed uit, mooie site.
  Veel succes.
  Coby en Pieter

 2. By-Sandy, By-Fun, By-Smile! Top en veel succes. โค๏ธ?

 3. Super stoer Sandy. Mooi begin van een nieuw avontuur.
  Bert, op zo’n dochter mag je trots zijn. Veel succes en vooral heel veel plezier!

 4. Sandy, ziet er super mooi uit! Ben trots op zo’n vindingrijke dochter.?

Reacties zijn gesloten.