First post By Sandy

Zo, daar gaat ‘ie dan. Mijn  eerste blog post door mij op By Sandy. Mijn eigen website, dat is af en toe nog wel vreemd.


Iedereen die mij kent, zal mij omschrijven als iemand die veel bezig is met make-up. Ik vind het oprecht leuk om nieuwe dingen te proberen, nieuwe kleursamenstellingen  te ontdekken en te kijken wat ik kan met mijn gezicht. Als klein meisje met een eerste, eigen make-up kit naar een prachtig gevulde Zoeva tas vol met mijn favoriete make-up die ik dagelijks gebruik. Al een langere tijd liep ik met het idee rond een opleiding tot visagist te gaan volgen, maar steeds maar uitstel. Tot eind 2016! Ik besloot voor 2017 een goed voornemen voor te nemen, en dat voornemen was: een opleiding Visagie volgen! En daar zoals ze zo mooi zeggen; ‘iets mee doen’.

Dat ‘iets er mee doen’ begint nu met mijn eigen website! Daarin zal ik blogs posten over mijn opleiding, mijn tips voor make up en verzorging, mijn favoriete make-up en ik met de tijd een portfolio van de door mij opgemaakte mensen. Dus mocht je een keer proefpersoon willen zijn, laat het mij vooral weten! Oefening baart kunst, en make-up is kunst!

Op 11 februari start ik mijn opleiding en met Pasen ben ik afgestudeerd hopelijk met een lading aan kennis en ervaring! Ik heb er ontzettend veel zin in!

Liefs, Sandy ♥

2 antwoorden op “First post By Sandy”

  1. Wat een super mooie site! Wat goed dat je dit gaat doen en doorpakt. Heel veel succes en vooral plezier. ♥️?

  2. Heeeeeel veel succes Sandy. Ik weet zeker dat dit een succes wordt. Mooi om je passie te volgen!

Reacties zijn gesloten.