En toen dacht je; ik heb een nieuw idee!

Als beginnend visagist is het altijd even zoeken. Hoe ga ik dingen aanpakken? In welke producten ga ik investeren? Daar ben ik de laatste tijd ontzettend druk mee geweest. Ook ben ik ga nadenken; hoe ga ik deze uit de hand gelopen hobby nu echt vorm geven. En hoe ga ik zorgen dat ik succesvol word? De eerste opdrachten zijn binnen en ik hoop natuurlijk dat het zich spoedig uitbreidt. Echter, er is nog iets waar je By Sandy voor kunt vragen en ik ben DOL enthousiast!

Naast mijn werk als visagist ga ik ook cursussen geven! Ik merk dat ik het schrijven van mijn blogs ontzettend leuk vind. Deze website is een natuurlijk gevolg geweest van het geven van tips in real life. En dat is wat ik weer ga doen! Je kunt mij voortaan inhuren om in twee/twee en half uur de basis van make-up te leren! Uiteraard mag je gebruik maken van mijn producten en zal ik met je meekijken welke kleuren jou het mooiste staan. Ik krijg alleen van het idee al ontzettend veel energie en ga dit ook overbrengen bij de cursus!

We maken gebruik van professionele kwasten!

Ik zou het ontzettend leuk vinden mocht jij dit promoten voor mij! Dus zeg het vooral voort! Zodat ook ik nog kan leren hiervan, heb ik een actie voor de eerste twee groepen dames die zich aanmelden bij mij! Lees daar meer over aan het eind van mijn bericht. Hier onder eerste de uitleg over mijn cursus:

Een leuke dag met vriendinnen, moeder en tantes, collega’s of vrouwen met interesse voor make-up? Kom dan bij mij op cursus! Voor minimaal 4 personen en maximaal 8 personen geef ik in twee/twee en half uur de basiskennis van visagie mee! En wat houdt die basis dan precies in? :

 • Primer
 • Concealer
 • Foundation
 • Poeder
 • Blush/bronzer
 • Highlighter
 • Ogen
 • Lippen

De cursus is voor iedereen toegankelijk! Of je nu al wat ervaring hebt met make-up of eigenlijk helemaal niet. Iedereen is welkom! Je kan gebruik maken van de professionele producten die ik ook gebruik in mijn visagie! De cursus wordt altijd op locatie gegeven, bijvoorbeeld bij jou thuis. Het enige wat ik vraag is zelf mascara en veel zin mee te nemen!

Leer de basisstappen van de visagie kennen, heb een gezellige dag en zie er na de cursus helemaal fabulous uit! Uiteraard worden er van die dag wat leuke foto’s gemaakt, deze krijg je digitaal van mij opgestuurd. Zo blijft de dag een blijvende herinnering! Ik heb er zin in, jij toch ook?

By Sandy cursussen!
Be Beautiful

 

Wees er snel bij! De eerste twee groepen enthousiaste dames die zich bij mij melden, krijgen korting! De cursus kost normaal € 25,- per persoon, maar nu een openingsactie om de cursus te boeken voor € 15,- per persoon! De cursus is te boeken vanaf 1 mei 2017. Doe dit via: sandy@by-sandy.nl. Ik zie jouw enthousiaste aanmelding graag tegemoet!

Liefs, Sandy ♥

P.S. Wellicht overbodig, maar ik zeg het toch maar: het is geen 1 april grap hihi.

 

3 antwoorden op “En toen dacht je; ik heb een nieuw idee!”

 1. Superleuk Sandy!
  Ik ga me zeker aanmelden! Heel veel succes!

Reacties zijn gesloten.