De mooiste dag van hun leven!

Hallo iedereen!

Ondanks de kou die op dit moment in Nederlands heerst zit het voorjaar er weer aan te komen. De dagen worden al langer en de zon breekt vaker door. Persoonlijk hou ik echt van de lente! Niet te warm, niet te koud. De eerste dagen op terrasjes, de zonnebrillen weer in de tas en tijd voor lichtere kleuren lipstick! De lente en daarmee de opvolgende zomer staan ook altijd gelijk aan een bekend seizoen: het trouwseizoen!!

Waar de mannen vorige jaar massaal op de knieรซn gingen en de vrouwen de hele winter aan het plannen zijn is het dan nu zo ver. De dag komt er aan! Jullie mooiste dag! En om te zorgen dat jij er prachtig uitziet op de mooiste dag, zijn er mensen zoals ik. Visagisten die er ook voor willen zorgen dat jouw dag heel relaxed en gezellig begint. Vorig jaar was mijn eerste jaar als visagist in het trouwseizoen en ik wil je hieronder meenemen in een paar foto’s van die dagen!

Beide dagen heb ik de bruidjes en moeders van de bruidjes opgemaakt! Wat een heerlijk en dankbaar werk om te doen. Het is lief en ontroerend om te zien wat zo’n dag betekent voor alle betrokkenen en heel erg leuk om in de eerste momenten aanwezig te zijn. En natuurlijk vind ik het leukste om een bruidje te transformeren. Maar de blik op een vaders gezicht als zij hun dochter voor het eerste zien in DE jurk met haren en make-up gedaan is voor mij onbetaalbaar!

Bruiloft Juni; Sabrina!

Bij Sabrina vond het belangrijk dat de highlighter zichtbaar was en dat ze zichzelf bleef tijdens de bruiloft. Met toch wel donkerdere ogen en lichte lippen was het prachtige bij haar prinsessenjurk!

Sabrina in de make-up
Setting spray om het af te maken!
De bruid maakt zich klaar!
Moeder van de bruid!

Prachtig bruidspaar!
Ik zelf ging ook naar de bruiloft, en dit was mijn look!
De prachtige bruid met gekke visagiste aan het begin van de avond ๐Ÿ˜‰

Bruiloft september: Chantal!

Chantal was een prachtige bruid en heerlijk om de dag mee te beginnen. Ze was ontzettend ontspannen en omdat zij een van mijn beste vriendinnen is, was het voor mij ook heel bijzonder dit te mogen doen. We kozen voor een zachte look die bijpassend was bij haar jurk. We kozen voor bruintinten voor haar ogen en oudrosรฉ lippen.

De highlighter maakt een bruid stralend en is goed zichtbaar hier!
Een zachte look bij een mooie jurk.
Druk bezig met haar lippen!
Wenkbrauwen maken een gezicht echt รกf.

En zo begint zo’n dag toch vaak ook wel met lol! Het is tenslotte de mooiste dag van je leven!
En ook bij Chantal; setting spray! Een laagje hydratatie over de make-up heen!
Prachtig bruidspaar!
Een prachtige bruid en een geweldige vriendin. Dankbaar dat ik dit mocht doen!

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen op deze speciale dag? Neem dan gerust contact met me op! Meer informatie vind je ook onder het kopje; tarieven!

Op naar een nieuw trouwseizoen!

Liefs, Sandyย โ™ฅ