Begin van de gevorderden cursus!

Het is bijna zo ver! Vandaag start ik met het laatste deel van mijn opleiding, de gevorderden cursus! Meer verdieping en meer technieken. Ik heb er zo ontzettend veel zin in!

Sinds ik heb besloten dat ik de opleiding visagie ga volgen, leef ik toe naar bepaalde data! De eerste grote datum was het eerste cursusweekend, afgelopen februari. Dat weekend was voorbij voor ik er erg in had. En het smaakte naar meer! Nu is het dan zo ver, het begin van de gevorderden cursus. Ik volg de cursus weer aan de Welness Academie, locatie Rotterdam. Mijn lerares is dezelfde als de vorige keer; Aarti! Ik zou geen betere lerares kunnen wensen en heb er weer ontzettend veel zin in!

Dit gehele weekend ben ik weer in Rotterdam, de zaterdag & zondag van 10u tot ongeveer 5u. Volgend weekend (1 & 2 april) ook weer, het weekend daarop (8 & 9 april) weer en het laatste weekend (15 april) is mijn examendag! Dan zullen we weten of ik ben geslaagd! Ik ben er nu al zenuwachtig voor maar ik ga deze drie weekenden knallen en veel leren! Betekent wel dat ik waarschijnlijk wat slechter bereikbaar ben de aankomende weekenden, ik ben druk in de weer met kwasten en kleuren!

Wat ga ik dan de aankomende weekenden doen? Voor mij natuurlijk ook nog een vraag, maar dit is de uitleg van de website van de Welness Academie:

Je ontwikkelt tijdens deze gevorderdencursus visagie een nog steviger fundament om straks je eigen creatieve make-up looks te creëren. Je doet inspiratie op door kennis te maken met maquillages uit andere tijden. Je gaat aan de slag met periodieke maquillages uit de jaren ’20, ’30, ’50 en ’60. Ook ga je je specialiseren in oogcorrigerende maquillages. De ogen zijn dé blikvanger van een make-up look.

Hier onder nog wat foto’s van mijn eerste weekend, dan hebben jullie een beeld bij waar ik de aankomende dagen veel tijd doorbreng!

Mijn station
De gehele klas
Ik voorafgaande de cursus
Goed opletten!
En voor de theorie, echte schoolbanken!

Wish me luck people!! Ik hoop jullie op de hoogte te houden van mijn ontwikkelingen de aankomende tijd!

Liefs, Sandy ♥

 

3 antwoorden op “Begin van de gevorderden cursus!”

  1. Wat een energie spat van het scherm af! Veel succes en plezier!

Reacties zijn gesloten.