Achter de schermen

Gisteren heb ik laten zien hoe ik mijn make-up aanbreng. Step by Step heb ik alles uitgelegd en dat was echt ontzettend leuk om te doen! Ik vind het op de eerste plaats heel leuk om mijzelf op te maken maar daarnaast vind ik het ook echt geweldig mensen tips te geven hier in! Met By Sandy kan ik deze twee dingen mooi combineren. Heel leuk ook hoor, zo’n blog schrijven maar ik had me er wel even op verkeken hoe veel tijd dat kost.

Laat mij over een ding helder zijn, ik vind het zo leuk om bezig te zijn met By Sandy! Ik krijg er heel veel energie van en ben blij met de (vooral positieve) reacties die ik krijg. Het is goed te horen dat niemand het verbaasd dat ik de opleiding Visagie ga doen en dat ik zie dat mensen mijn blogs lezen! Het voelt nog een beetje onwerkelijk af en toe, een eigen website hebben en daadwerkelijk content daar voor schrijven. Maar ik krijg er energie van en ben constant aan het denken wat ik voor een volgende blog kan maken.

Neemt niet weg dat ik me af en toen nog vergis in de tijd die er in gaat zitten. Ik bedenk mij dan een hele blog te maken over mijn make-up ritueel en waar ik dan normaal een half uur mee bezig ben, duurt nu twee uur. Komt ook omdat ik nog de fijne kneepjes van  mijn camera moet leren. Bij zo’n eerste keer leer je veel en loop je tegen dingen aan. Ik had er natuurlijk voor kunnen kiezen om mijn eerste pogingen niet posten en pas bij perfectie het te delen, maar ik vind het belangrijk om ‘menselijk’ te blijven. De fouten die ik maak, kunnen mijn lezers ook maken en zo valt er ook te zien waar ik tegen aan loop. Waar ik gisteren dus tegen aan liep: mijn set-up. Opzoek naar het juiste licht en de juiste hoogte voor mijn camera. Ik wil ook geen al te drukke achtergrond dus ben ik op het puntje van de bank gaan zitten en mezelf met allerlei spullen omringd. Niets mis mee dacht ik? Tot ik gisteren met rugpijn wakker werd. Ik heb toch te recht op, te verkrampt en te erg in een houding gezeten. Note to self: volgende keer goed op een stoel gaan zitten!

Mijn set-up van gisteren!

Ik ben overigens wel heel erg blij met mijn nieuwe camera! Ik ben uiteindelijk niet voor de Canon gegaan. Maar voor een Sony, na heel wat onderzoek bleek deze camera compleet aan mijn wensen te voldoen. Ik heb gekozen voor de Sony WX500, de zwarte uitvoering. De camera heeft heel veel verschillende mogelijkheden en beschikt over een selfie-scherm. Zo kan ik meteen zien wat ik doe en hoe ik er op kom te staan. Ik ben ook zeker tevreden met het resultaat van de foto’s van mijn vorige blog maar zoals eerder gezegd; ik moet de fijne kneepjes nog leren. Gelukkig heb een ontzettend lieve collega (Sanne) die mij op weg heeft geholpen met de camera! Ik had beloofd jou alle lof te geven Sanne, bij deze!

Met mijn Sony live in actie!

Ik heb ook wat foto’s gemaakt van de producten die ik gisteren heb gebruikt!

Mijn make-up!
Van boven
De primers
Bronzer, blush en meer!
Highlighters en oogschaduw
Foundation en concealer

Zoals op de eerste foto ook al even te zien is, heb ook een nieuwe aanvulling op mijn Zoeva collectie. Zoeva is het merk dat ik gebruik voor al mijn kwasten. Naast dat ik Zoeva ontzettend fijn vind om te gebruiken zijn zij ook helemaal #vegan. En dat geeft wel een fijn gevoel om te kopen. De kwasten zijn over het algemeen niet heel duur, het varieert tussen de € 8 en € 20 per kwast. Buiten de kwasten van Zoeva heb ik ook de make-up tas van hen! Al mijn eigen producten zitten daarin en ik ben echt nog iedere dag blij met deze tas! Nu wil het feit dat ik vorige week jarig was en mijn beste vriendinnetje het beste cadeau ooit heeft gekocht. De brush-belt van Zoeva! Ik had hem stiekem al langer op het oog en zij heeft hem voor mij gekocht! Zo kan ik helemaal professioneel aan de slag als ik klaar ben met de opleiding!

De Zoeva brush-belt. Ik kan hem om mijn heupen hangen en al mijn kwasten er in kwijt

Overigens is vandaag de dag van de waarheid! 11 februari, waar ik toch al lang naar toe leef! Ik ben vandaag begonnen met mijn opleiding! As we speak ben ik in Rotterdam mijn eerste stappen in de visagie aan het zetten! Ik ga jullie op de hoogte houden van hoe het is gegaan dit eerste weekend! Vergeet je ook niet in te schrijven voor de updates van mijn blogs! Zo hoeft je nooit een moment te missen van mijn avontuur! Dit kan onderaan de website. En ik vind het uiteraard leuk dat wanneer je mijn blog leest, je een reactie achterlaat.

Liefs, Sandy ♥

3 antwoorden op “Achter de schermen”

  1. Gave spullen heb je! Ik weet echt bijna niks van makeup, dus ik ga je volgen!

  2. Weer met een glimlach gelezen. Ben benieuwd hoe het vandaag is gegaan!
    Xxx

  3. Weer een hele leuke blog om te lezen ?
    Veel plezier in Rotterdam bij de cursus,ik geloof in je❤️

Reacties zijn gesloten.