About me

About me By Sandy

Wat is er allemaal te vertellen over mij? Om mij voor te stellen lijkt me een goed begin. Ik ben Sandy van der Weerd-Derks, geboren in Nijmegen en op het moment woonachtig in het pittoreske Heumen samen met mijn man Frank-Michel.

Ik ben 31 jaar oud en al sinds ik mij kan herinneren vind ik het heerlijk bezig te zijn met make-up. Dan start dat op je vijfde met ‘je eerste make-up tas’ en inmiddels een professionele Zoeva tas gevuld met prachtige make-up van merken waar ik als zeventienjarige alleen maar van kon dromen. Ik merkte dat ik het leuk vond collega’s, vriendinnen, familie en soms wildvreemde in een winkel tips te geven over make-up! Ik vertelde hele verhalen tegen mijn man over ‘deze nieuwe trend die ik echt NIET kon missen’ en heb er drie maanden over gedaan (na intensief onderzoek) welke gezichtsverzorging ik wilde kopen. En ik kreeg van collega’s te horen; je moet hier meer mee gaan doen, ik ben dol op jouw tips! En zo was een idee geboren;

Eind 2016 besloot ik voor 2017 een goed voornemen te nemen en dat was; mijn eerste stappen zetten in de wereld van visagisten! En zie daar; mijn diploma tot professioneel visagist is behaald in 2017. Dit diploma helpt mij goede, professionele tips te geven en andere ook van een prachtige make-up te kunnen voorzien. Inmiddels moet ik helaas wel bekennen dat het bijhouden van een blog erg leuk maar ook tijdrovend is, naast mijn full-time baan binnen de bank. Vandaar dat mijn blog-dagen al even achter me liggen. Betekent niet dat ik niet trots ben op de website zoals hij staat en laat ik alles ook te lezen staan voor ieder die dat wil!

Om ook andere mee te nemen in de wereld van make-up kun je ook een cursus bij mij boeken! Zie daarvoor het kopje cursussen.

Heb je vragen, stel ze gerust.

Liefs, SandyΒ β™₯